lunes, 11 de febrero de 2019

TREBALL: EL METGE




EL METGE



Fitxa tècnica:3. Sinopsis:Tracta d'un jove que els seus somnis és aconseguir curar la gent, ser el millor metge de la història, sent molt petit amb 10 anys mes o menys va morir la mare i els germans els va adoptar una altra família i el es va quedar sol, es va haver guanyar la vida sol, però un barber li va adoptar i va créixer amb el.Però encara volia ser metge i va decidir anar-se'n cap a Aràbia per fer-se metge gràcies a un gran metge que era mundial ment conegut, es va acomiadar del barber i en la seva gran viatge va conèixer a una noia, es va enamorar d'ella i aconsegueixo ser deixeble del millor metge , però no tot acabo hi ha, quan arribo se li van aparèixer moltes històries i problemes que haura de resoldre si vol ser el mallor metge de la història.


Tema principal del film? Temes secundaris?:El metge (Der Medicus en alemany) és una pel·lícula alemanya d'aventures de 2013 dirigida per Philipp Stölzl i basada en la novel·la homònima de Noah Gordon,dura 180 minuts i l'idioma és en anglès, el seu gènere és en d'aventures i l'any de l'estrena d'aquesta pel·lícula és del 2013.Director va ser Philipp Stölzl,Producció.El tema principal és l'aventura i crec que ens ensenya que si vols aconseguir alguna cosa has de intentar-ho fins a la mort, va haver de fer moltes coses en el seu camí, i tot per aconseguir ser un gran metge.

Quants personatges recordes? Quines característiques tenen?:Jesse el protagonista s'enamora de Rebeca i el sha es fa amic de metge.6. Opinió personal sobre la pel·lícula? :Una gran pel·lícula que a impactat molt amb el públic, jo l'e vist mes d'una vegada i segueix sent molt interessant la pel·lícula, espero que surti una altra pelicula d'aquesta gran novel·la per poder difrutarla. Els actors són molt bons interpretant el paper. Wolf Bauer, Nico HofmannGuió: Philipp Stölzl, Simon Block, Christoph Müller, Jan Berger, Noah Gordon (novel·la). 


Informació director:Philipp Stölzl és va formar com a escenògraf i dissenyador de vestuari al Münchner Kammerspielen on és va graduar el 1988. Va Treballar en aquestes professions ALS cinemes Alemanys i va Començar a Treballar per a pel·licules en 1996. Va debutar com a director el 1998 amb el video musical de Rammstein 's "Du riechst tan gut". Ha continuat dirigint vídeos per a artistes com Mick Jagger, Marius Müller-Westernhagen, Madonna i el tema Bond de Garbage "The World Is Not Enough". També ha dirigit publicitat.El su primer llargmetratge com a director va ser Baby a partir de 2002. Va ser seguit per North Face (2008), Young Goethe in Love (2010), Erased (2012) i The Physician (2013). El Treball de Stölzl per a l'etapa de l'òpera INCLOU 1 producció de Charles Gounod 's Faust el 2008 i Giuseppe Verdi' s Il trovatore el 2013.











lunes, 21 de enero de 2019

                         
EL VASSALLATGE,BASE DEL FEUDALISME


Resultado de imagen de el bagatge base del feudalisme


 

Salta a la navegació
Salta a la cerca
Resultat d'imatges de piràmide social feudal català
El feudalisme fou el sistema polític, jurídic, econòmic i social dut a terme durant l'Edat mitjana a Europa, amb l'ojectiu de protegir la població d'aquella època. 



L’Església medieval va elaborar la teoria que justificava l’organització social pròpia del feudalisme. Aquesta explicava que en la societat humana, igualment que en qualsevol altre organisme, cadascuna de les parts que la configuraven acomplien una funció i que totes eren igualment necessàries.A les classes dominants de la societat feudal, aquesta justificació dels seus privilegis els resultava força avantatjosa i la van fer seva, amb la divisió de la societat en tres ordres o estaments: clergat (oratores, els que oren), noblesa (bellatores, els que fan la guerra) i tercer estat (laboratores, els que treballen). Es pertanyia a cada estament per naixement, exceptuant el cas dels clergues.
Resultado de imagen de mapa de europa en el año 1000
Al sud d'Espanya hi ha el califat de cordoba, i amunt els regnes cristians hispànics .Mas al nord hi ha el regne de francia.Por l'est aquesta l'imperi bizantí.