lunes, 11 de febrero de 2019

TREBALL: EL METGE




EL METGE



Fitxa tècnica:3. Sinopsis:Tracta d'un jove que els seus somnis és aconseguir curar la gent, ser el millor metge de la història, sent molt petit amb 10 anys mes o menys va morir la mare i els germans els va adoptar una altra família i el es va quedar sol, es va haver guanyar la vida sol, però un barber li va adoptar i va créixer amb el.Però encara volia ser metge i va decidir anar-se'n cap a Aràbia per fer-se metge gràcies a un gran metge que era mundial ment conegut, es va acomiadar del barber i en la seva gran viatge va conèixer a una noia, es va enamorar d'ella i aconsegueixo ser deixeble del millor metge , però no tot acabo hi ha, quan arribo se li van aparèixer moltes històries i problemes que haura de resoldre si vol ser el mallor metge de la història.


Tema principal del film? Temes secundaris?:El metge (Der Medicus en alemany) és una pel·lícula alemanya d'aventures de 2013 dirigida per Philipp Stölzl i basada en la novel·la homònima de Noah Gordon,dura 180 minuts i l'idioma és en anglès, el seu gènere és en d'aventures i l'any de l'estrena d'aquesta pel·lícula és del 2013.Director va ser Philipp Stölzl,Producció.El tema principal és l'aventura i crec que ens ensenya que si vols aconseguir alguna cosa has de intentar-ho fins a la mort, va haver de fer moltes coses en el seu camí, i tot per aconseguir ser un gran metge.

Quants personatges recordes? Quines característiques tenen?:Jesse el protagonista s'enamora de Rebeca i el sha es fa amic de metge.6. Opinió personal sobre la pel·lícula? :Una gran pel·lícula que a impactat molt amb el públic, jo l'e vist mes d'una vegada i segueix sent molt interessant la pel·lícula, espero que surti una altra pelicula d'aquesta gran novel·la per poder difrutarla. Els actors són molt bons interpretant el paper. Wolf Bauer, Nico HofmannGuió: Philipp Stölzl, Simon Block, Christoph Müller, Jan Berger, Noah Gordon (novel·la). 


Informació director:Philipp Stölzl és va formar com a escenògraf i dissenyador de vestuari al Münchner Kammerspielen on és va graduar el 1988. Va Treballar en aquestes professions ALS cinemes Alemanys i va Començar a Treballar per a pel·licules en 1996. Va debutar com a director el 1998 amb el video musical de Rammstein 's "Du riechst tan gut". Ha continuat dirigint vídeos per a artistes com Mick Jagger, Marius Müller-Westernhagen, Madonna i el tema Bond de Garbage "The World Is Not Enough". També ha dirigit publicitat.El su primer llargmetratge com a director va ser Baby a partir de 2002. Va ser seguit per North Face (2008), Young Goethe in Love (2010), Erased (2012) i The Physician (2013). El Treball de Stölzl per a l'etapa de l'òpera INCLOU 1 producció de Charles Gounod 's Faust el 2008 i Giuseppe Verdi' s Il trovatore el 2013.











No hay comentarios:

Publicar un comentario